Rólunk

Csapatunk szállodaüzemeltetőkből és közgazdászokból áll, közös pont bennünk az adatok szeretete, az adat alapú döntéshozatal, és a folyamatos tanulás.

Missziónknak tekintjük, hogy partnereinket minél inkább bevezessük a technológia vezérelte értékesítésbe, és egy közös munka során érjük el a lehető legmagasabb bevételt.


A Rate Republic 2018-ban alakult, amikor a saját szálláshelyünk mellett átvettük egy ismerősünk hoteljének a revenue maganagement-jét is, majd ennek sikerén felbuzdulva önálló vállalkozást alapítottunk erre a tevékenységre.
2023-ra több, mint 20 ügyfelünk van, köztük már külföldi szállásegység is található. A kezelt árbevétel több, mint 10 milliárd forint, és büszkék vagyunk arra, hogy eddig minden esetben tudtunk extra értéket adni a partnereinknek. Amire ma a legbüszkébbek vagyunk, hogy általunk kezelt hotel az első a Booking.com balatoni és budapesti piaci rangsorában is, amit több ezer szálláshely közül sikerül elérni.

Csapatunk

Viktor

Alapító és a Rate Republic ügyvezető igazgatója, revenue managere. Vállalati pénzügyek mesterszakon szerzett diplomát, majd befektetési elemzőként dolgozott. Több budapesti hibrid hotel alapítója és üzemeltetője. Dinamikus árazás és revenue management témakörében rendszeres óraadó a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán.

A Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének korábbi alelnöke.

Andris

Alapító, a Rate Republic fejlesztéséért felel. Pénzügyi tanulmányai után befektetés elemzőként dolgozott egy magyar tulajdonú brókercégnél, majd ezután saját szálláshely-üzemeltető céget alapított. Így kóstolt bele a revenue managementbe is, amiben jól tudta alkalmazni a korábbi elemzői tapasztalatát, illetve a tőzsdei ismereteit. Az elemzés a munka mellett egyben a hobbija, időnként publikál cikkeket a hazai gazdasági sajtóban.

Kristóf

Alapító, valamint a Maverick Lodges szálláshelyek és a Fat Mama éttermek alapító tulajdonosa, illetve a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének jelenlegi elnöke.


Geri

A Rate Republic elemzője és revenue managere. Napi szintű és nagyobb lélegzetvételű elemzési munkákért felel illetve számos szálláshely árazását tartja kézben. Alapítás óta a Rate Republic munkatársa.

Dani

A társadalomtudományi kutatástól kezdve, IT projektmenedzserségen keresztül, performance marketingen át, a szálláshelyüzemeltetésig számtalan területen szerzett tapasztalatot.

A Rate Republic életében revenue managerként, valamint informatikai- és data science tanácsadóként vesz részt.

Dávid

Közgazdászként végzett Budapesten, Magyarországon. Közgazdasági háttérrel és taxis startupnál pénzügyi managerként szerzett tapasztalattal a magyar, ír és osztrák piacokon a Ride Hailing üzletág pénzügyi irányítási műveleteit vezette. Dávid fő célja, hogy ilyen, a dinamikus piaci körülményekhez alkalmazkodó modelleket hozzon létre, és revenue management szakértővé váljon.