Amit kínálunk

Szálláshely bevételkezelés

Dinamikus árazás segítségével az online értékesítési felületeken napi szinten a kereslethez igazítjuk az árakat.

Ehhez piaci elemzéseket végzünk, illetve a hotel saját korábbi adatait felhasználva felépítünk egy olyan értékesítési modellt, amivel maximalizálni tudja a bevételét.

A revenue management szolgáltatásunk legfőbb fókusza.

Értékesítési tanácsadás

Cégünk elhivatott abban, hogy a lehető legalaposabb és szerteágazóbb tudást szerezzen a magyar és globális turizmusról, ezért folyamatosan továbbképezve magunkat, a mikro- és makropiaci trendekről is igyekszünk átgondolt és alapos értékesítési tanácsokkal ellátni ügyfeleinket. Hiszünk a proaktív gondolkodás jelentőségében, tanácsadói szolgáltatásunkkal szeretnénk az alapos vezetői és üzemeltetői döntéselőkészítéshez hozzájárulni.

Pénzügyi tervezés

szállodaipari befektetőknek

A partnereinkkel folytatott közös munkánk során létrejött egy olyan tudásunk a magyarországi turisztikai régiókra, amely alapján egy jövőbeli szálloda projekt pénzügyi tervezésében is segíteni tudunk. Van képünk arról, hogy melyik régióban, adott minőség mellett milyen árbevétel érhető el az aktuális piaci viszonyok között. Emellett csapatunk szállodaüzemeltetési tapasztalatai alapján teljes üzleti terv készítésében is tudjunk segíteni ügyfeleinket.

Segítünk abban is, hogy a bevétel minél nagyobb része saját honlapról érkezzen, ehhez pedig kezeljünk a Google Hotel Ads-t, és a metakeresőben megjelenő árakat. Több ügyfelünknél az Expedia TravelAds kampányait is kezeljük. Emellet igény esetén, PPC kampányok indítását és kezelését is vállaljuk Google Ads-ben, Meta Ads-ben.