Amit kínálunk

Szálláshely bevételkezelés

Dinamikus árazás segítségével az online értékesítési felületeken napi szinten a kereslethez igazítjuk az árakat.

Ehhez piaci elemzéseket végzünk, illetve a hotel saját korábbi adatait felhasználva felépítünk egy olyan értékesítési modellt, amivel maximalizálni tudja a bevételét.

A revenue management szolgáltatásunk legfőbb fókusza.

Értékesítési tanácsadás

Tapasztalatainkat megosztva segítünk, hogy a szálloda jelen legyen a megfelelő online értékesítési felületeken, valamint az ezeken elérhető marketing eszközöket a lehető legjobban kiaknázza. Szállodai tanácsadásunk keretén belül a foglalási adatokból riportokat készítünk, amelyek segítségével sokkal jobb értékesítési döntések születhetnek a szálloda üzemeltetésben.

Szálláshely online marketing

Segítünk abban is, hogy a bevétel minél nagyobb része saját honlapról érkezzen, ehhez pedig kezeljünk a Google Hotel Ads-t, és a metakeresőben megjelenő árakat. Több ügyfelünknél az Expedia TravelAds kampányait is kezeljük.

Emellett igény esetén, PPC kampányok indítását és kezelését is vállaljuk Google Ads-ben, Meta Ads-ben.

Pénzügyi tervezés

szállodaipari befektetőknek

A partnereinkkel folytatott közös munkánk során létrejött egy olyan tudásunk a magyarországi turisztikai régiókra, amely alapján egy jövőbeli szálloda projekt pénzügyi tervezésében is segíteni tudunk. Van képünk arról, hogy melyik régióban, adott minőség mellett milyen árbevétel érhető el az aktuális piaci viszonyok között. Emellett csapatunk szállodaüzemeltetési tapasztalatai alapján teljes üzleti terv készítésében is tudjunk segíteni ügyfeleinket.


Privacy Policy © 2023 Rate Republic Kft.